İZMİR / BUCA - Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu

Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu

Adres
Çamlıkule Mh.254/16 Sokak No13 Buca / İZMİR Eshot hatlarından 805 ÇamlıkuleŞirinyer Aktarma ve 105 ÇamlıkuleKonak ile ulaşım sağlanabilir. Buca/Gaziemir ve Cennetçeşme/Kuruçeşme minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Paylaşarak, güven ve sevgiyle başarıya ulaşmak.
Misyon
Öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile işbirliği içerisinde, kurum kültürü oluşturarak girişimci, sorumluluk sahibi, öz güvenli, yenilikçi, demokratik değerleri ve milli kültürümüzü benimsemiş, üretken ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapmaktadır.
07:30´da başlar ve 17:30´da biter.
Ulaşım
Eshot otobüsleri:105, 805 ve 171 numaralı otobüsler. Minibüs: Buca-Gaziemir, Cennetçeşme-Kuruçeşme, Buca-Mevlana minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
İl Merkezine 10 km´dir. İlçe merkezine 2 km´dir.
Proje Çalışmaları
e twining projeleri eko okul projesi beslenme dostu projesi ve sıfır atık projesi uygulanmaktadır