İZMİR / BUCA - Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu

Kas

Okulumuzda TUBİTAK Bilim Söyleşileri projesi çerçevesinde Osmangazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof .Dr. Arif KIVRAK  tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Kas

Okulumuzda TUBİTAK tarafından desteklenen Bilim ve Bilgi Geçmişten Geleceğe temalı bir sunum Prof. Dr Arif KIVRAK tarafından 21.11.2023 saat 10:00'da yapılacaktır.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle  okulumuzda anma programı düzenlendik.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı

Haz

2/F sınıfımızın yürüttüğü The Colors Of Art Etwinning Projesinin sonuna geliyoruz. Sanatın, sanatla öğrenmenin hayatımıza etkilerini, farkındalıklarımıza katkılarını. bireysel ve grup olarak hareket etmenin güzelliğini projemizle öğrendik. Projemizle  sanatın evrenselliğinin ve birleştirici gücünün  farkına vardık. Sanatsal yeteneklerimizi keşfettik.

Haz

Okulumuz 2/F ve 2/K sınıfının ortakları olduğu Action For Health Etwinning Projesi sona yaklaşıyor. Sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi olan hareketin bizler için önemini yapığımız etkinlikler ve oyunlarla yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrendik. Projemizde geleneksel oyunlarımıza, bireysel ve grup çalışmalarına yer verdik. Farklı illerden, ülkelerden öğretmen ve öğrencilerle tanışarak kültürel benzerliklerimizi ve farklılıklarımızı öğrendik. Proje de emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

4. Sınıflarımız mezun oluyor. Mezuniyet törenlerimizde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk  Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.  Bayramımız kutlu olsun.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinin yarıyıl çalışmaları devam ediyor. Yarıyıl tatilinde istekli olan öğrencilerimiz için de Bakanlığımız tarafından açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız devam edecektir.

Ock

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için okulumuzda hazırlıklar  başladı.

Ock

Okul Kütüphanemiz hergün daha iyi bir şekilde öğrencilerimizin hizmetindedir.

Nis

Ege Üniversitesi Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi Öğrencileri tarafından yapılan toplum hizmeti çalışması çerçevesinde okul kütüphanemiz yeni kitaplarla daha da zengin hale gelmiştir.

Mrt

04/03/2022 tarihinde okulumuzda Buca İlçe Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim TUNCER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ,ve diğer kurum amirlerinin katılımıyla tatbikatımız başarılı bir şekilde gerçekleşti.